Zelfverzekerd presenteren

presentatiePatrizia van Roessel, oprichtster van PZIA, is door haar jarenlange ervaring als danseres en choreograaf gespecialiseerd in houding en bewegen van mensen.
Door de kennis die ze daarbij heeft opgedaan, is ze zich gaan verdiepen in hoe houding en bewegen kan helpen om je zelfverzekerd en ontspannen te voelen. Vooral in werksituaties (maar ook privé) kun je je onzeker voelen over hoe je overkomt op anderen. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen daar meer last van hebben dan mannen. Bijvoorbeeld tijdens een vergadering, een sollicitatiegesprek of een presentatie.

Door je bewust te zijn van je houding en hoe je beweegt, kun je je zelfvertrouwen vergroten en tegelijkertijd meer ontspannen zijnHoe dat precies werkt en hoe je daar gebruik van kan maken, leer je tijdens de cursus Zelfverzekerd presenteren: houding en bewegen.

Tevens is het mogelijk om tijdens de cursus een workshop speechschrijven te volgen. Want houding en bewegen zijn heel belangrijk voor je zelfvertrouwen en hoe je overkomt tijdens een presentatie, maar helder taalgebruik en aansprekend schrijven is eveneens onmisbaar.

Een ander onderdeel van de werkzaamheden van PZIA is het maken van choreografieën. Door op 'choreografie' in de rode menubalk te klikken, lees je hier meer over.